Lichaamsgerichte Psychotherapie
Peter Keulers

Power of Life Dance

 Sta jij open voor...

Vrij en expressief dansen,
Aanraken, geraakt zijn en verzachten,
Ontmoeten, openen en grenzen stellen,
Liefde voor jezelf en dan uitreiken naar de ander...

 Doe dan mee bij Power of life Dance!


De elementen van Power of Life Dance: muziek, dansbewegingen, ontmoetingen, aanrakingen en de energie van de groep geven je levensvreugde. Ze maken je blij en werken stimulerend, verbindend en inspirerend. Je bent niet langer in je hoofd, maar je kunt zakken in jouw lichaam en bij je gevoel komen.

 

De muziek met zijn ritme, melodie en klank brengt je in een andere flow. De zorgen van het dagelijks leven kun je achter je laten. Je verbindt je met jouw lichaam, hart en ziel. Een andere staat van “zijn” blijkt mogelijk en zo kom je in beweging.

In de dansbeweging ontstaat ruimte. Niet alleen fysiek maar vooral emotioneel. De beweging en de dans maken jouw creativiteit los, waarmee jij jouw grenzen verlegd. Om vervolgens nieuwe stappen te zetten, die je na de les meeneemt in de buitenwereld.

In de ontmoeting verbind je eerst met jezelf en van daaruit met de ander. Vanuit verbondenheid met jezelf onderzoek je jouw grenzen. Wil jij uitreiken naar de ander? Kun jij de ander toelaten? Met steeds weer nieuwe ervaringen worden oude kwetsuren geheeld en door jouw nieuwsgierigheid ontstaat vooral opluchting, plezier en levendigheid. Momenten van diepe innerlijke geraaktheid wisselen zich af met uitgelaten plezier, lachen en speelsheid van een kind. Zo ontdek je ook een verlangen naar meer.

Aanrakingen zijn nodig om je lichaamsbewustzijn te vergroten. Tijdens de dans raak jij jezelf aan om naar binnen te keren in je eigen zielswereld. Ook raak je anderen aan om zo zachtheid en verbondenheid te ervaren.

De groep is belangrijk voor de onderlinge verbondenheid en veiligheid. Samen zorgen we voor elkaar. Je zult je geborgen en opgenomen voelen in de groep. In het contact met de ander word jij je bewust van jouw grenzen en kun je uitreiken naar anderen om een nieuwe band op te bouwen.

Wekelijkse groep

In een wekelijkse groep ontmoeten we elkaar gedurende 20 sessies. Doel van onze dans is meer levensvreugde en innerlijke kracht te ervaren en je zelfvertrouwen te versterken. Daarnaast merk je dat je spanningen los kunt laten en krijg je steeds meer plezier in het leven. Je maakt geen aangeleerde danspassen in een opgelegde volgorde. Alles gaat om de vrije beweging, die vanuit jouw creativiteit en emoties ontstaat.

Lesopbouw

De lesopbouw tijdens de hele cursus is zodanig dat je steeds meer bij jezelf uitkomt en bij je gevoelsleven. Een nieuwe wereld zal voor je opengaan.
Belangrijk is het groepsproces dat in de dans ontstaat. Om dit groepsproces te bevorderen wordt korting aangeboden als je in één keer de cursus betaalt. Iedereen is welkom, wel graag van tevoren telefonisch aanmelden.

Kleding

Draag vooral vrijetijds kleding, in meerdere lagen. Als je het warm krijgt, tijdens de dans kun je iets uittrekken. We dansen op blote voeten, of als dat niet lukt op zachte dansschoenen dan wel antislipsokken. Verder wordt tijdens de les niet gesproken met elkaar. Zo blijf je makkelijker in contact met jouw gevoel.

Voor iedereen

Power of Life Dance gaat niet over danspasjes. Je maakt je eigen bewegingen. Het hoeft er allemaal niet mooi uit te zien. Iedereen is welkom vanaf 18 jaar: man, vrouw, jong, oud, stijf, moe, fit, mager of gezet, het maakt niet uit.

Uitnodiging

Ik nodig je van harte uit deze ervaring te ondergaan. In deze vrije dans ervaar ik zelf een diepe verbinding met mezelf. Ook ontdek ik de vrijheid om mijn eigen bewegingen te volgen, mijn emoties die er zijn te uiten, te spelen met dat wat er in het moment is en in verbinding te staan met de mensen om mij heen. Het is mijn passie als dansleider om een bedding te creëren waarbij anderen ook dit gevoel in veiligheid kunnen ervaren.

Kosten

- Seizoen kaart van 20 x avonden: € 275,00
- 10x rittenkaart, op te maken in één seizoen: € 150,00
- Per keer € 17,50

Data

Vervolgcursus:  20  Lesdagen najaar 2024, Woensdag - 19.30 uur
28 augustus 2024
4, 11, 18, 25 september
2, 9, 16, 23, 30 oktober
6, 13, 20, 27 november
4, 11, 18 december 2024
8, 15, 22, januari 2025
reserve dag 29 januari 2025

Vervolg Cursus: 20 Lesdagen voorjaar 2025, Woensdag - 19.30 uur
5, 12, 19, 26 Februari 2025
5, 12, 19, 26 Maart.
2, 9, 16, 23, 30 April
7, 14, 21, 28, Mei
4, 11, 18 Juni
Reserve dag 25 juni 2025

Kijk voor de huidige data ook in mijn agenda, aanmelden doe je via het contactformulier, 
een e-mail of een telefoontje!
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map